dimarts, 17 de febrer del 2015

PKK: anem a intensificar les nostres accions per la llibertat de nostre líder


Font: https://newrozeuskalkurduelkartea.wordpress.com/2015/02/12/pkk-vamos-a-intensificar-nuestras-acciones-por-la-libertad-de-nuestro-lider/

El Comitè Executiu del PKK ha emès un comunicat amb motiu de l'aniversari de la conspiració contra el seu líder, el 15 de febrer on expliquen que el partit està decidit a emprendre les mobilitzacions i accions necessàries per a obtenir la llibertat d'Abdullah Öcalan i a treballar per la construcció d'una nació democràtica. “Creiem que tots els militants del PKK i els nostres patriotes transformaran aquest any de lluita en un on anem a trencar les cadenes de Imrali“, va continuar el comunicat, que exigeix intensificar les accions per a aconseguir aquests objectius.

En aquesta declaració del Comitè Executiu del PKK es va reiterar l'afecte i la lleialtat cap al seu líder, així com la condemna als estats involucrats en la trama que va acabar amb la detenció i posterior empresonament de A. Öcalan.

“Estem sent testimonis de la victòria de les idees del capdavanter Öcalan “

En el comunicat es va fer èmfasi sobre la contínua resistència en Kobane, Sinjar i Kirkuk i agreguen: ” Estem sent testimonis de l'èxit i la victòria de les idees de A. Öcalan. Malgrat el seu empresonament i aïllament, podem palpar la realitat de les seues idees de llibertat que s'han estès per tot el món”.

Així mateix declaren que Abdullah Öcalan ha frustrat el pla turc establit en la presó de Imrali durant 16 anys, amb l'engegada d'una nova dimensió universal en la lluita per la llibertat amb la perspectiva d'una nació democràtica. La conspiració contra el líder Apo va ser una continuació de la negació i el genocidi cultural que ha sigut imposat al poble kurd després de la conformació de les fronteres a Orient Mitjà després de la Primera Guerra Mundial.

“La condició sine qua non per a prosseguir en el procés de pau és la llibertat de Öcalan”

La declaració PKK ha deixat clar que perquè el procés de negociació puga desenvolupar-se i arribar a solucionar la qüestió kurda, ha de posar-se en llibertat al líder Apo. Mentre açò es duu a terme exigeixen que les condicions del seu líder siguen canviades per un entorn en el qual es puga facilitar el diàleg i la negociació i que ha de tenir contacte directe amb el PKK.

“Anem a transformar enguany de lluita l'any en el qual es trenquen les cadenes de Imrali”

La declaració del Comitè Executiu PKK va saludar a les marxes que tenen lloc per Europa exigint la llibertat del seu líder. Demanen la intensificació de les accions per a fer de l'any 2015 a l'any de l'enfonsament de Imrali.

La declaració va concloure fent una crida als kurds i als seus amics de tot el món per a protestar contra la conspiració internacional contra Apo i per a lliurar una lluita per crear una nació democràtica que s'oposa al capitalisme modern.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada