dimarts, 17 de febrer del 2015

15 de febrer protestes contra el complot a Kobanê

Font: http://en.firatajans.com/news/15-february-plot-protested-in-kobane

El poble de Kobanê, qui va derrotar l'intent d'ocupació del ISIS com a resultat de la històrica resistència, ha condemnat el complot internacional contra el líder del poble kurd Abdullah Öcalan, segrestat un dia com avui fa 16 anys.

S'han reunit en el cementeri dels màrtirs de Kobanê, on van penjar banderes negres condemnant el complot, així com banderes de TEVDEM, de les YPG i les YPJ i cartells de Öcalan. Centenars de persones, dones vestides de negre, han dut a terme un minut de silenci pels màrtirs de Kobanê.
Parlant en nom de TEVDEM, İsa Kobanê va condemnar el fet amb el següent argument: “Aquells que planegen destruir la voluntat del poble kurd en la persona del nostre líder, a través del seu empresonament, han sigut derrotats per la marxa de la lluita per la llibertat. El poble del Kurdistan es va despertar amb la filosofia del seu líder, va agafar la seua força i va marxar.”

Isa Kobanê va destacar que els qui tenen la intenció de continuar els atacs contra la revolució de Rojava seran novament derrotats en Kobanê, on diu que s'ha demostrat una vegada més, que el moviment kurd basat en la filosofia de Öcalan no pot ser derrotat.
Parlant en nom de les famílies dels màrtirs, Mistefa İto ha dit que la filosofia de Öcalan ha portat a Kobanê a la victòria.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada