dimecres, 18 de març del 2015

Brigadista internacional alemanya caiguda en combat

FONT: ANFYoung Struggle


La brigadista internacional Ivana Hoffman, àlies Avaşin Tekoşin Güneş, que combatia a Rojava sota la bandera del MLKP (Partit Comunista Marxista Leninista de Turquia i Kurdistan nord), ha perdut la seua vida en els enfrontaments contra l'Estat Islàmic en Til Temir.
El MLKP ha comunicat per escrit que la combatent comunista Hoffman, d'Alemanya i procedència africana, ha caigut en un atac de l'Estat Islàmic sobre el conjunt d'emplaçaments del MLKP i les YPG/YPJ en Til Temir, prop de les 3 de la matinada del passat dissabte 7 de març.

D'acord al comunicat, Avaşin Tekoşin Güneş va nàixer a Alemanya l'1 de setembre de 1995, prenent part activa en els combats en Rojava durant sis mesos, i servint en diferents emplaçaments del cantó Cizire, lluitant per a repel·lir els atacs de l'Estat Islàmic.

L'escrit afirma que Avaşin va ocupar el seu lloc en la primera línia contra els sagnants atacs de ISIS en els pobles de Til Temir que -afigen- continuen sota l'atac de ISIS després de la derrota que patiren els feixistes en Til Hemis i Til Barak.

El MLKP sosté que Avaşin, braç a braç amb els combatents de les YPG/YPJ ha lluitat fins a l'última bala abans que el seu emplaçament fóra atacat per ISIS, tractant de detenir el seu avanç i presentant una heroïcitat èpica en el camp de batalla: “Ells van fortificar la barricada de la llibertat i l'honor contra els atacs de ISIS en Til Temir, destruint el pla de ISIS de prendre Til Temir i Hasakah i perpetrar més massacres”.

El comunicat del MLKP subratlla que el major somni de la camarada Avaşin era prendre part en la lluita a Turquia i Kurdistan nord des de l'inici de la revolució en Rojava, afegint que “Els seus somnis eren els nostres somnis, el seu camí és el nostre camí, i la seua memòria és el nostre honor. La camarada Avaşin Tekoşin Güneş és immortal.”





HONOR I GLÒRIA ALS COMBATENTS!

MORIR PEL POBLE ÉS VIURE PARA SEMPRE!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada