dilluns, 11 de maig del 2015

[VÍDEO] Yezidis discriminats i atacats per Peshmergas del PDK

Font: http://datab.us/D1xYPzatt7k#Êzidî / 2015



Estan molt enfadats perquè els Peshmergas del PDK han pres a 3 xiques Yezidis sota la seua custòdia.

El genocidi dels kurds Yezidis en Shingal/Sinjar va succeir, no perquè els assassins de l'ISIS foren poderosos. Va succeir perquè el comandant dels Peshmergas del PDK en Shingal va retirar els 4.000 Peshmergas que hi havia en la ciutat i llavors l'ISIS va poder entrar i fer el que va voler. 

Cap dels Peshmergas o el comandant del batalló Peshmergas en Shingal ha sigut castigat o empresonat per deixar als kurds Yezidis en mans del ISIS. Cap d'ells ha sigut declarat responsable encara. 

Els kurds Yezidis legítimament, van voler fer aquesta manifestació per a demanar al Govern Regional del Kurdistan Iraquià que alliberara les dones, xiquets i homes Yezidis de les mans de l'ISIS, però els Peshmergas del PDK no els han deixat fer la manifestació i han atacat als manifestants que clamaven justícia. 

Els Peshmergas del PDK estan atacant als kurds Yezidis que van voler demostrar la seua solidaritat amb els ostatges Yezidis en mans de l'ISIS. 

El canó d'aigua que es va utilitzar ha sigut comprat a l'Estat terrorista turc. I estem molt segurs que l'Estat terrorista turc ha utilitzat aqueix canó d'aigua contra els kurds del nord, abans de vendre-ho al Govern Regional del Kurdistan.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada