divendres, 6 de març del 2015

Brigadista internacional britànic mor lluitant contra ISIS

 Erik “Kemal”

El comitè de premsa de les YPG ha comunicat per escrit que Erik Konstandino Scurfield (conegut pels seus camarades com Kemal), brigadista internacional britànic, ha caigut lluitant el passat 2 de març contra el feixisme, en el transcurs dels combats a la vila de Xizêla, Til Berak.



Aquest és el segon brigadista internacional caigut en les últimes setmanes, després que Johnston Ashley (Austràlia), un altre brigadista internacional, perdés la seva vida també en combat contra l'Estat Islàmic.



Les YPG han assenyalat que: "La revolució que s'està produint en Rojava sota el lideratge de les YPG / YPJ (Unitats de Protecció del Poble i la Dona) s'ha demostrat a si mateixa que és una revolució de la humanitat. La revolució de Rojava està en el punt de mira d'aquells que la volen destruir. La nostra revolució s'ha convertit al mateix temps un símbol de resistència a tot el món mentre que tothom tornava la seva mirada cap a Rojava. "



L'escrit de les YPG continua afirmant el següent: "En l'estela del camarada Bagok (Jonhston Ashley), que s'ha convertit en un símbol de la revolució per a nosaltres, el ciutadà britànic Erik Konstandino Scurfield (Kemal) s'ha unit a la llarga marxa de màrtirs que han presentat batalla en Rojava. "



El comitè de premsa de les YPG ha apuntat que el camarada Kemal va demostrar ser un exemple sense precedents de valentia en les ofensives al Cantó de Cizirê, més recentment en l'operació per alliberar Til Hemis, sent la seva participació en els combats en Rojava una prova més que la fraternitat dels pobles es sustenta en la resistència.



MORIR PEL POBLE ÉS VIURE PER SEMPRE





HONOR I GLÒRIA ALS COMBATENTS ANTIFEIXISTES

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada