dissabte, 22 de novembre del 2014

Graduació del curs de qualificació de les Unitats de Defensa del Poble (YPG) a Hasakah

Trenta combatents van ser oficialment acollits en les files de les Unitats de Defensa del Poble (YPG) durant una cerimònia de graduació celebrada el 20 de novembre, la qual va posar punt i final al Curs Martyr Dilbrîn.

El curs, d’un mes de duració i dut a terme a l’Acadèmia Militar Martyr Xebat, inclou lliçons de desenvolupament intel·lectual i militar per a formar d’aquesta manera individus lliures amb capacitat per a lluitar.

La comandant de les YPG i YPJ, Nûjîn Dêrık, va assistir a la cerimònia que va esdevenir a Hasakah; va felicitar els nous membres i es va dirigir als graduats parlant sobre l’heroica resistència que està present a Rojava. “Els devem als nostres companys caiguts prosseguir el seu camí de defensa de la nostra nació, coste el que coste”, va afegir.

Després del discurs de la comandant Dêrık, els nous combatents van jurar emprar el seu entrenament al servei dels valors dels integrants de Rojava. La cerimònia va acabar amb música i representacions dutes a terme pels graduats. 






Traduït pel Comitè de Solidaritat amb Rojava i el Poble Kurd
http://comitesolidaridadrojava.blogspot.com.es/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada